Laps Kremoz Për Buzët
Laps Kremoz Për Buzët
Laps Kremoz Për Buzët
Laps Kremoz Për Buzët
Laps Kremoz Për Buzët
Laps Kremoz Për Buzët
Laps Kremoz Për Buzët
Laps Kremoz Për Buzët

  Laps Kremoz Për Buzët

  Lek 800.00
   PERSHKRIMI

   Një mixim i  buzëkuqit  krem dhe një lapsi buzësh normal.Zgjedhja më e mirë për të gjitha vajzat  që duan buzë me ngjyra intensive dhe efekt afatgjatë.

   Këto lapsa vijnë në 8 ngjyra të ndryshme.
   Nëse  ju dëshironi të arrini  një ngjyrë fantastike ,mbulim perfekt,  si dhe  hidratim për buzët tuaja atëherë ,ky është produkti juaj!

   Qëndrueshmëri e gjatë dhe ngjyrë e pasur!

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim