Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët

Laps kremoz për buzët

Lek 700.00
  PERSHKRIMI

  Laps me teksturë kremoze e cila shkrihet në buzët tuaja.

  Duke shfaqur një strukturë të butë  ky laps  buzësh mund të aplikohet pa problem mbi buzët, dhe mbetet njëtrajtësisht i përhapur pas aplikimit.

  Zgjedhja më e mirë për të gjitha vajzat  që duan buzë me ngjyra intensive dhe efekt afatgjatë.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim