Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Laps i zi për sytë(i lëngshëm)-IDUN Minerals
Laps i zi për sytë(i lëngshëm)-IDUN Minerals

Laps i zi për sytë(i lëngshëm)-IDUN Minerals

Lek 2,700.00
  PERSHKRIMI

  Forma e përcaktuar e eyelinerit dhe ngjyra intensive e bëjnë të lehtë ndjekjen e formës së syrit për një rezultat magjepsës.
  Ky laps është  i testuar dhe i përshtatshëm edhe për sy të ndjeshëm si dhe për përdoruese të lenteve.

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim