Laps Buzësh -IDUN Minerals
Laps Buzësh -IDUN Minerals
Laps Buzësh -IDUN Minerals
Laps Buzësh -IDUN Minerals

  Laps Buzësh -IDUN Minerals

  Lek 2,200.00
   PERSHKRIMI

   Lapsat e buzëve  nga  IDUN Minerals i japin një ngjyrë  fantastike  buzëve dhe ndihmojnë buzëkuqin të mos dalë nga konturet e buzëve. Lapsat kanë një strukturë kremoze dhe janë të lehtë  për tu aplikuar. I  japin një ngjyrë intensive buzëve, por gjithashtu lënë nje hije  që krijon lehtësisht një rezultat natyral.

   Buzëkuqët e IDUN Minerals  janë plotësisht pa konservantë.

   Përmbajnë vaj ushqyes të arrës së kokosit.

   Emrat e tyre  janë marrë nga aktore të shquara suedeze.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim