Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Korrektor i dyfishtë-IDUN Minerals
Korrektor i dyfishtë-IDUN Minerals

Korrektor i dyfishtë-IDUN Minerals

Lek 3,700.00
  PERSHKRIMI
  Månviol është një korrektor i dyfishtë  i cili lejon përhapjen me lehtësi në zonën delikate nën zonën e syve ose kudo që mund të jenë papërsosmëritë. Kjo formulë kremi përzihet dhe përsoset gjatë trajtimit të lëkurës me vaj jojoba dhe antioksidantit natyral dhe Vitaminës E.

  Pastërtia ekstreme e mineraleve tona ofron rezultate të bukura për të gjitha llojet e lëkurës, përfshirë edhe lëkurën e ndjeshme.

  Për rezultate më të mira, gjithmonë aplikoni korrektorin Månviol nga një furçë  e IDUN Minerals.

  Përmbajtja: 2 x 1.4 g / Net Wt 0.09 oz.

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim