Korrektor Gizzene
Korrektor Gizzene
Korrektor Gizzene
Korrektor Gizzene
Korrektor Gizzene
Korrektor Gizzene

  Korrektor Gizzene

  Lek 600.00
   PERSHKRIMI

   Korrektori perfekt për aplikimin poshtë syve .Korrektor i lëngshëm me një strukturë kremoze që  jep një mbulim të lartë.I jep një ndjesi të lehtë lëkurës dhe aplikohet butësisht në mënyrë të njëtrajtshme.

   -Nuk ka elementë shtesë  të panevojshëm.

   Pothuajse nuk ndjehet dhe  mbulon në mënyrë perfekte.
   Fsheh njollat e errëta dhe ka vetinë të  përshtatet me tonet e lëkurës.

   Korrektori përdoret për të hapur ngjyrën në zonën e poshtë syve, për të zhdukur rrathët e zinj,për të mbuluar shenjat ose njollat dhe ndihmon konturin për te krijuar iluzionin e fytyres së tërhequr.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim