Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Korrektor Duo-IDUN Minerals
Korrektor Duo-IDUN Minerals
Korrektor Duo-IDUN Minerals

Korrektor Duo-IDUN Minerals

Lek 3,700.00
  PERSHKRIMI

  Formula kremoze me dy tone,jep mbulim të plotë dhe një rezultat afatgjatë.


  • 2 në 1:

  -me tonin më të errët që mbulon skuqjen dhe problematikat 

  -toni më i lehtë mund të përdoret, në zonën nën sy për të neutralizuar rrathët  e errëta


  • Mbulim shumë i lartë


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim