Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Iluminator makeup base
Iluminator makeup base
Iluminator makeup base
Iluminator makeup base
Iluminator makeup base

Iluminator makeup base

Lek 1,900.00 Lek 1,150.00
  PERSHKRIMI

  Ndriçoni fytyrën tuaj me Iluminator-in që reflekton dhe që rrëshqet për ti dhënë një pamje të rifreskuar dhe plot me shkëlqim natyral fytyrës tuaj.

  Për një shkëlqim të dukshëm, është ideale të vendosni ndriçuesin e lëngshëm në pjesën e  poshtme  të fondatinës tuaj, për një pamje shumë më delikate.

   


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim