Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Idun Mascara Eir Curling
Idun Mascara Eir Curling

Idun Mascara Eir Curling

Lek 3,700.00
  PERSHKRIMI

  Rimel  për qerpikë klasikë të kthyer.

  Eir Curling  krijon volum maksimal dhe në të njëjtën kohë mundëson të realizojmë qerpikë të lakuar. Formula në kombinim me furçën aplikon një sasi të produktit ndërsa i jep qerpikëve  një lakim profesional- kombinimi më i mirë nëse dëshironi të tërhiqni vëmendje me sytë tuaj.

  Brinjët e furçave janë gjithashtu të lakuara për të hyrë në të gjitha rënjët dhe japin ndarje të shkëlqyera, ndërsa shmangin njollosjen.

  Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.

  Eir Curling  është 100% vegan dhe i testuar oftalmologjikisht.

  Projektuar posaçerisht  për t'iu përshtatur të syve të ndjeshëm dhe personave që mbajnë lente.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim