Paleta për sytë -IDUN Minerals
Paleta për sytë -IDUN Minerals
Paleta për sytë -IDUN Minerals
Paleta për sytë -IDUN Minerals
Paleta për sytë -IDUN Minerals
Paleta për sytë -IDUN Minerals

  Paleta për sytë -IDUN Minerals

  Lek 3,000.00
   PERSHKRIMI

   Paletat e syve të  IDUN Minerals kombinojnë mineralet ultra të pastra në një gamë të gjerë paletash me ngjyra të ndryshme ku secila prej tyre  përmban 4  tone të ndryshme , me të cilat mund të krijoni kombinime  të larmishme  të makeup-it tuaj .

   Të gjitha tonet e syve  të  IDUN  Minerals janë testuar nga oftalmologjist dhe nuk kanë asnjë efekt anësor për sytë.

   Përmbajtja: 4 x 1 g / Net Wt 4 x 0,03 oz
   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim