Laps për vetullat -IDUN Minerals
Laps për vetullat -IDUN Minerals
Laps për vetullat -IDUN Minerals
Laps për vetullat -IDUN Minerals
Laps për vetullat -IDUN Minerals

  Laps për vetullat -IDUN Minerals

  Lek 2,200.00
   PERSHKRIMI
   Lapsat e vetullave  të IDUN Minerals u  japin ngjyrë të këndshme vetullave , lehtësi në  përshtatje ngjyrash  dhe  një formulë minerale ultra të pastër.Furça e integruar e vetullave  është  fleksibël për të krijuar pamje krejt natyrale.

   Të gjithë  lapsat  e  IDUN  Minerals  janë  të testuar dhe janë të përshtatshëm  edhe për sy të ndjeshëm dhe përdoruese të lenteve.
   Përmbajtja: 1.2 g / 0.04 oz.S
   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim