Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Laps Inliner -IDUN Minerals
Laps Inliner -IDUN Minerals

Laps Inliner -IDUN Minerals

Lek 2,300.00
  PERSHKRIMI

  Sand nga  IDUN Minerals është një laps me  minerale super  të pastra që mund të aplikohet në kapakët e sipërm dhe të poshtëm të syrit për të krijuar iluzionin e syve më të mëdhenj.

  Të gjithë  lapsat  e  IDUN  Minerals  janë  të testuar dhe janë të përshtatshëm  edhe për sy të ndjeshëm dhe  për përdoruese të lenteve.


  Përmbajtja: 1.14 g / Net Wt 0,04 oz.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim