Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Eyeliner Likuid -IDUN Minerals
Eyeliner Likuid -IDUN Minerals

Eyeliner Likuid -IDUN Minerals

Lek 2,500.00
  PERSHKRIMI

  Kol nga IDUN Minerals  është një eyeliner i qëndrueshëm ndaj ujit që ndihmon në krijimin e formës së dëshiruar të syrit. Formula siguron mbulim të përsosur, tharje të  shpejtë dhe ngjyrë intensive falë pigmenteve minerale me pastërti të lartë. Gjithashtu është rezistent ndaj ujit dhe  zgjat gjithë ditën.

  Me anë të aplikuesit të hollë dhe të saktë realizohet  krijimi i të gjithë llojeve të kontureve sipas dëshirës.

  Produktin duhet ta pastroni  me pastrues makeup-i ose ujë të ngrohtë.

  Përmbajtja: 5,5 ml.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim