Highlighter UMF + 2 Lapsa Buzësh GIZZENE DHURATË

  Highlighter UMF + 2 Lapsa Buzësh GIZZENE DHURATË

  Lek 1,400.00 Lek 2,000.00
   PERSHKRIMI

   Highlighter Profesional

   Highlighter profesional likuid me 2 nuanca  Gold dhe Rose Gold.Për një fytyrë plot shkëlqim dhe hijeshi.Bëhet një me lëkurën duke dhënë një shkëlqim të inspiruar nga  shkëlqimi i rrezeve të dritës në mëngjes.

   https://modastikacosmetics.com/products/highlighter-profesional?_pos=2&_sid=b6d10678b&_ss=r

   2 Lapsa Buzësh DHURATË

   Një laps buzësh i dizenjuar për të nxjerrë në pah konturin e buzëve.
   Theksoni konturin dhe hijen natyrale të buzëve. Duke shfaqur një strukturë të butë  ky laps  buzësh mund të aplikohet pa probleme mbi buzët, dhe mbetet njëtrajtësisht i përhapur pas aplikimit.

   https://modastikacosmetics.com/collections/gizzene/products/laps-buzesh-gizzene

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim