Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Skrab për fytyrën dhe trupin
Skrab për fytyrën dhe trupin

Skrab për fytyrën dhe trupin

Lek 3,300.00
  PERSHKRIMI
  • E përshtatshme për pastrim të thellë dhe jo agresiv
  • I jep shkëlqim lëkurës, falë veprimit të bajames dhe pudrës së kakaos
  • Vepron  kundër rrudhave

  E përshtatshme  për lëkurë sensitive

  Përdorimi:

  Fytyra: Aplikojeni në fytyrë duke e masazhuar në lëvizje rrethore për rreth një minutë, duke evituar zonën e syve. Lejeni për 5-10 minuta dhe më pas shpëlajeni.

  Trupi: Aplikojeni në trup duke e masazhuar në lëvizje rrethore duke e përfocuar në zonat e ashpra si brryli, gjuri dhe thembra. Lejeni për 10-15 minuta dhe më pas shpëlajeni.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim