Furçë sfumimi

  Furçë sfumimi

  Lek 2,560.00 Lek 3,200.00
   PERSHKRIMI

   Përdoret për aplikimin e tonit të syve.

   Fijet janë të buta dhe të dendura për të dhënë një rezultat të përsosur dhe janë bërë nga  cilësia më e mirë e taklon-it sintetik dhe nuk lëshon fije.

   IDUN Minerals Kabuki është 100% vegane, jo e ashpër dhe nuk lëshon fije.

   Të gjitha furçat tona kanë përbërje vegane.

    

    

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim