Furçë dhe krëhër për vetullat

  Furçë dhe krëhër për vetullat

  Lek 1,000.00
   PERSHKRIMI

   2 në 1.Një krëhër dhe furçë për vetullat ,me fije të vogla që dalin nga shkopi në të gjitha drejtimet. Fijet janë krijuar për t’u përshtatur midis vetullave ose qerpikëve tuaj,duke vepruar pothuajse si furçë flokësh për t’i shtyrë ato në drejtimin e duhur dhe për të aplikuar produktin. 

   Kjo furçë mund të përdoren gjithashtu për të aplikuar xhel për vetullat dhe për t'i pastruar ato. 

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim