Furçë për konturimin e buzëve

  Furçë për konturimin e buzëve

  Lek 600.00
   PERSHKRIMI

   Kjo furçë buzësh mund ta bëjë më të lehtë aplikimin e buzëkuqit tuaj dhe do t'ju ndihmojë të bëni një vijë më preçize. Kjo furçë  është shumë e vogël dhe e hollë, me fije që veprojnë si penel.

   Për ta përdorur sugjerojmë që fillimisht  të aplikoni një bazë buzësh në një ngjyrë të ngjashme me buzëkuqin tuaj.Kjo e bën më të lehtë për të marrë një vijë të pastër me produktin tuaj të buzëve. Ju mund të duhet të lyeni buzët tuaja disa herë me furçë për të marrë pigmentimin e dëshiruar. 

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim