Furçë për bazën e tonit të syve

  Furçë për bazën e tonit të syve

  Lek 600.00
   PERSHKRIMI

   Kjo furçë është shumë e vogël dhe e dendur. Është krijuar  posaçërisht për një aplikim shumë preciz  kështu që ju të keni kontrollin maksimal mbi çdo vijëzim.

   Përdoret për të vendosur bazën në pjesën e sipërme të kapakëve tuaj. Për rezultate më të mira, përdorni furçën për të theksuar hijen mbi kapakët tuaj, duke aplikuar disa shtresa nëse është e nevojshme.
   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim