Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Furçë për hijëzim të syve Precision -IDUN Minerals
Furçë për hijëzim të syve Precision -IDUN Minerals

Furçë për hijëzim të syve Precision -IDUN Minerals

Lek 1,700.00 Lek 1,190.00
  PERSHKRIMI
  Furça Precision e IDUN Minerals është një furçë për aplikimin e hijes së syve, e cila përdoret  për të krijuar një rezultat ekstra të bukur dhe  të përcaktuar. Furça kompakte siguron intensitet dhe  mund të aplikoni disa shtresa. Kjo furçë merr sasinë e duhur të produktit dhe e bën aplikimin të thjeshtë dhe të përsosur. Përdorni së bashku me Eye shadow  të IDUN Mineral  për një rezultat perfekt.

  Furça nuk lëshon fije dhe vjen  bashkë me mbajtësen e saj,për të ruajtur sa më shume nga higjienën..

  Të gjitha furçat tona kanë përbërje vegane.

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim