Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Furcë për fondatinë likuide - IDUN Minerals
Furcë për fondatinë likuide - IDUN Minerals

Furcë për fondatinë likuide - IDUN Minerals

Lek 3,200.00 Lek 2,240.00
  PERSHKRIMI

  Një furçë premium bazike e krijuar posaçërisht për fondatinë të lëngshme.
  Furça e fondatinës është prodhuar për përhapje  të lehtë dhe të njëtrajtshme kudo që aplikohet. Fijet  janë të buta dhe të dendura për të dhënë një rezultat të përsosur dhe janë bërë nga  cilësia më e mirë e taklon-it sintetik dhe nuk lëshon fije.
  Furça është antialergjike dhe e butë për ata që kanë lëkurë të ndjeshme.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim