Furçë për fondatinë likuide

  Furçë për fondatinë likuide

  Lek 1,500.00
   PERSHKRIMI

   Mund të jetë e vështirë të aplikoni në mënyrë korrekte një fondatinë likuide pa furçën e duhur.Një furçë e mirë për fondatinë duhet të ketë qime të drejtë,fleksibël të cilat mund t’i përdorni për të aplikuar fondatinën në fytyrën tuaj.

   Kur vendosni bazamentin, filloni duke pikuar produktin në ballë, faqe, hundë dhe mjekër dhe më pas përdorni furçën për ta përzier në të gjithë fytyrën tuaj.  

   Për përfundim të njëtrajtshëm dhe shumë natyral !

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim