Furçë për definimin e syve dhe buzëve-IDUN Minerals

  Furçë për definimin e syve dhe buzëve-IDUN Minerals

  Lek 1,440.00 Lek 1,800.00
   PERSHKRIMI

   Për aplikimin perfekt të tonit të syve  dhe të produkteve të tjera në sipërfaqe të vogla si në vetulla dhe në buzë.

   Furça është antialergjike dhe e përshtatshme për lëkurë të ndjeshme.

   Fijet janë të buta dhe të dendura për të dhënë një rezultat të përsosur dhe janë bërë nga  cilësia më e mirë e taklon-it sintetik dhe nuk lëshon fije.


   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim