Furçë për fondatinë pluhur

  Furçë për fondatinë pluhur

  Lek 1,200.00
   PERSHKRIMI

   Me furçën e fondatinës pluhur Gizzene, ju tani mund ta aplikoni produktin shumë lehtë, pasi furça është krijuar për të shpërndarë produktin në mënyrë të barabartë duke ju dhënë një përfundim shumë natyral

   Pas aplikimit të bazës suaj, kjo furçë do të ndihmojë make-upin tuaj të qëndrojë në vend gjatë gjithë ditës dhe t'ju japë një pamje edhe më të përsosur.  

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim