Furçë për aplikimin e korrektorit

  Furçë për aplikimin e korrektorit

  Lek 700.00
   PERSHKRIMI

   Pasi të vendosni fondatinën, mund të përdorni korrektor për të mbuluar çdo papërsosmëri dhe për të ndriçuar zonat e errëta në fytyrë.

   Për aplikimin më preçiz të korrektorit, ju sjellim këtë furçë të vogël. Ka formë si penel por është pak më e dendur.  Vendosni një sasi të vogël produkti në zonën e dëshiruar dhe më pas sfumojeni lehtë në lëkurën tuaj derisa të njëtrajtësohet me lëkurën tuaj. 

   Do të mbeteni  e mahnitur nga rezultati!

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim