Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Furçë për aplikimin e korrektorit-IDUN Minerals
Furçë për aplikimin e korrektorit-IDUN Minerals

Furçë për aplikimin e korrektorit-IDUN Minerals

Lek 1,700.00 Lek 1,190.00
  PERSHKRIMI
  Kjo furçë Premium Taklon është e përkryer për aplikimin dhe përzierjen e masës së korrektorit.
  Furça është antialergjike dhe e butë për ata që kanë lëkurë të ndjeshme dhe të acaruar. 
  Furça nuk lëshon fije dhe vjen bashkë me  mbajtësen e saj për të ruajtur sa më shumë higjienën.

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim