Furçë për highlighter

  Furçë për highlighter

  Lek 1,000.00
   PERSHKRIMI

   Kjo furçë ju lejon të aplikoni highlighterin në mënyrë të barabartë në mollëzat tuaja - pa u dukur e ekzagjeruar. Highlighter është një produkt shumë i rëndësishëm për fytyrën tuaj,kështu që kjo është një furçë e shkëlqyeshme për ta shtuar në koleksionin tuaj.

   Për ta përdorur, merrni butësisht një sasi të vogël produkti me furçën dhe aplikojeni atë  mbi  mollëzat tuaja, duke lëvizur anash. Ju gjithashtu mund të vendosni highlighterin në majë të hundës dhe harkut tuaj të ballit për një pamje ekstra të shkëlqyeshme.

   Rezultati do të jetë një shkëlqim natyral dhe i njëtrajtshën në fytyrën tuaj si asnjëherë tjetër .

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim