Furçë konturimi për fytyrën-IDUN Minerals

  Furçë konturimi për fytyrën-IDUN Minerals

  Lek 2,000.00 Lek 2,500.00
   PERSHKRIMI

   Furçë për të aplikuar konturin.

   Furça Kabuki është bërë nga takloni më i mirë, një material sintetik që është antialergjik, kështu që edhe me akne të ndjeshme mund të aplikoni pa irrituar lëkurën.

   Fijet janë të buta dhe të dendura për të dhënë një rezultat të përsosur dhe janë bërë nga  cilësia më e mirë e taklon-it sintetik dhe nuk lëshon fije.

    

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim