Furçë konturimi për fytyrën

  Furçë konturimi për fytyrën

  Lek 1,000.00
   PERSHKRIMI

   Kjo furçë konturimi përdoret për produkte të konturit që janë në formë pluhuri ose kremoze. Vendoseni produktin në fytyrë dhe,kaloni në një lëvizje rrethore.Ju mund ta përdorni këtë teknikë në çdo pjesë të fytyrës tuaj që dëshironi të konturoni. 

   Furça e duhur për rezultat natyral!

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim