Furça Kabuki-IDUN Minerals

  Furça Kabuki-IDUN Minerals

  Lek 2,560.00 Lek 3,200.00
   PERSHKRIMI

   Kjo furçë Premium prej Takloni, është e përkryer për aplikimin e fondatinës  dhe është e përshtatshme  për përdorim të lehtë dhe higjienik sidomos në udhëtime.

   Furça Kabuki  është bërë nga taklon,materiali më i mirë sintetik , i cili është i butë për lëkurën dhe është i lehtë për tu përhapur në të. Furça  ka një kapak mbrojtës e cila e mbron nga papastëritë.

   Furça është antialergjike  dhe e përshtatshme për lëkurë të ndjeshme .

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim