Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Furça Angled Blending-IDUN Minerals
Furça Angled Blending-IDUN Minerals

Furça Angled Blending-IDUN Minerals

Lek 3,200.00 Lek 2,240.00
  PERSHKRIMI
  Furça  Angle-Blending nga  IDUN Minerals është e përbërë nga Taklon, materiali sintetik më i mirë, i cili është i butë për lëkurën dhe i lehtë për tu aplikuar me të. Furça përdoret për të hijëzuar dhe për të përzier hijet e syve.F

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim