Furça

  Furça

  Lek 700.00
   PERSHKRIMI
   Furça bashkë me mjetet e tjera si paleta dhe furça janë mjete praktike për trajtimet me pluhur bimor, të dobishme për përgatitjen e brumit.

   Këto produkte janë pjesë e një projekti të Panairit …’Solidariteti dhe Përpjekja për të mbajtur gjallë artin e përpunimit të drurit’,  të kësaj popullate. Ky art, që nga viti 2003, është njohur nga UNESCO si një Trashëgimi Jomateriale e Njerëzimit.

    

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim