Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Fondatinë Pro Stick -GIZZENE
Fondatinë Pro Stick -GIZZENE
Fondatinë Pro Stick -GIZZENE
Fondatinë Pro Stick -GIZZENE
Fondatinë Pro Stick -GIZZENE
Fondatinë Pro Stick -GIZZENE
Fondatinë Pro Stick -GIZZENE
Fondatinë Pro Stick -GIZZENE

Fondatinë Pro Stick -GIZZENE

Lek 899.00
  PERSHKRIMI

  Konsiderojeni si gjetjen tuaj:fondatina stick me funksion të dyfishtë.

  E krijuar posacërisht për konturimin e fytyrës,rrëshket si një lëkurë e dytë.

  Ju mund të modeloni tiparet tuaja të fytyrës duke përdorur konturimin për:

  • hollimin e fytyrës
  • theksimin e faqeve
  • zvogëlimin ose zmadhimin e fytyrës, dhe ballit
  • mjekrës,hundë
  • dekoltesë

  Kjo teknikë universale mund të rregullojë menjëherë çdo gjë që nuk na pëlqen dhe në makiazhin e përditshëm mund të përdoret po aq shpesh sa rimeli ose i kuqi i buzëve.

  Konturimi si makiazh i përditshëm konsiston në dhënien e një efekti vizual që i jep fytyrës sonë tipare tri dimensionale, shprehëse, dhe proporcionale në harmoni të plotë.

  Nëpërmjet konturimit të saktë të fytyrës mund të arrish një makeup lift.

  Krijuar për të gjitha llojet e lëkurës ju siguron një përfundim mat dhe natyral.
  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim