Fondatinë HD PRO GIZZENE
Fondatinë HD PRO GIZZENE
Fondatinë HD PRO GIZZENE
Fondatinë HD PRO GIZZENE
Fondatinë HD PRO GIZZENE
Fondatinë HD PRO GIZZENE

  Fondatinë HD PRO GIZZENE

  Lek 999.00
   PERSHKRIMI
   Kjo fondatinë siguron një mbulim të mesëm dhe një përfundim natyral mat të lehtë që zgjat deri në 24 orë në çdo nuancë.
   Formula përmban hidratues dhe pigmente që përshtaten me ngjyrën tuaj dhe shkrihen në lëkurë duke u njëtrajtësuar lehtë për të krijuar një efekt natyral, të ngjashëm me atë të lëkurës tuaj. 
   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim