Fondatinë GIZZENE + Pudër Fiksuese DHURATË

  Fondatinë GIZZENE + Pudër Fiksuese DHURATË

  Lek 1,000.00 Lek 1,900.00
   PERSHKRIMI

   Fondatinë GIZZENE 

   Kjo fondatinë siguron një mbulim të mesëm dhe një përfundim natyral mat të lehtë që zgjat deri në 24 orë në çdo nuancë.
   Formula përmban hidratues dhe pigmente që përshtaten me ngjyrën tuaj dhe shkrihen në lëkurë duke u njëtrajtësuar lehtë për të krijuar një efekt natyral, të ngjashëm me atë të lëkurës tuaj. 
   https://modastikacosmetics.com/products/fondatine-hd-pro-gizzene?_pos=14&_sid=73f1e7e2f&_ss=r
   Pudër Fiksuese DHURATË
   Fiksues make-upi. 
   https://modastikacosmetics.com/products/loose-powder-gizzene?_pos=6&_sid=22144187c&_ss=r
   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim