Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Eyeliner waterproof
Eyeliner waterproof
Eyeliner waterproof

Eyeliner waterproof

Lek 600.00 Lek 360.00
  PERSHKRIMI

  Eyeliner,produkti që nuk mungon kurrë në çantën e kozmetikës së çdo vajze.

  Vendos një kthesë të guximshme me këtë eyeliner klasik të zi që është një zgjedhje elegante.

  Ky eyeliner  mundëson aplikimin e një vije precize dhe të thjeshtë.

  Me aplikimin e këtij eylineri do bëni që sytë tuaj të duken më të mëdhenj. Ky laps realizon një vijëzim të butë dhe fin.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim