Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Eyeliner Matte & Black -GIZZENE
Eyeliner Matte & Black -GIZZENE

Eyeliner Matte & Black -GIZZENE

Lek 599.00
  PERSHKRIMI

  Eyeliner i lëngshëm që jep një përfundim ultra-mat .
  Realizoni  formën e syrit që keni dëshiruar.

  Formula super inovative e eyeliner-it tonë e  papërshkueshme nga uji dhe me qëndrueshmëri të lartë

  .Një eyeliner për një kontroll dhe saktësi superiore, me një majë  ultra të hollë që ju lejon të  përcaktoni me vijëzim të saktë.  Formula rrotullohet me lehtësi, thahet shpejt, dhe është rezistent për një kohë të gjatë.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim