Eyeliner - IDUN Minerals
Eyeliner - IDUN Minerals
Eyeliner - IDUN Minerals
Eyeliner - IDUN Minerals

  Eyeliner - IDUN Minerals

  Lek 2,300.00
   PERSHKRIMI

   Eyelineri me minerale nga IDUN Minerals  vjen në tre formula ultra të pastra të mineraleve. Lapsi jonë Kohl rrëshket  lehtësisht në aplikim dhe qëndron gjatë gjithë ditës  pa u zbehur

   Të gjithë  lapsat  e  IDUN  Minerals  janë  të testuar dhe janë të përshtatshëm  edhe për sy të ndjeshëm dhe  për përdoruese të lenteve.


   Përmbajtja: 0,35 g / Net Wt 0.01 oz.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim