Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Penel për sytë
Penel për sytë
Penel për sytë
Penel për sytë

Penel për sytë

Lek 900.00 Lek 540.00
  PERSHKRIMI

  Penel për sytë

  Penel në ngjyrë të zezë, e mban ngjyrën dhe cilësinë sikur sapo është aplikuar. Me majën e saj të dizenjuar në mënyrë të vecantë e bën aplikimin e penelit në menyrë perfekte. Formulë rezistente, të bute, ideale edhe për sytë më sensitive.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim