Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals

Eye Shadow-IDUN Minerals

Lek 1,900.00
  PERSHKRIMI

  Eye Shadow me pigment të lartë  në variantin mat dhe me shkëlqim

  E gjithë formula e tonit të  syve nga IDUN Minerals është zhvilluar që të jetë e përshtatshme për sytë e ndjeshëm madje edhe për përdoruesit e lenteve sepse formula është e pasur me pigmente minerale shumë të pastra.

  Aplikojeni me një furçë të lagur për sytë , për një rezultat më intensiv.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim