Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Eupraxia-Vaj kundër Celulitit nga ETEREA
Eupraxia-Vaj kundër Celulitit nga ETEREA

Eupraxia-Vaj kundër Celulitit nga ETEREA

Lek 3,700.00 Lek 2,960.00
  PERSHKRIMI
  • I përshtatshëm për kurimin dhe trajtimin e celulitit
  • Komponentët e tij natyralë minimizojnë problemet e lëkurës 
  • Stimulon qarkullimin e gjakut dhe sistemin limfatik
  • Për lëkurë më të butë dhe elastike. 


  Formati: 250ml


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim