Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • COTTA MINERAL POWDER-GIZZENE
COTTA MINERAL POWDER-GIZZENE
COTTA MINERAL POWDER-GIZZENE
COTTA MINERAL POWDER-GIZZENE
COTTA MINERAL POWDER-GIZZENE
COTTA MINERAL POWDER-GIZZENE
COTTA MINERAL POWDER-GIZZENE
COTTA MINERAL POWDER-GIZZENE

COTTA MINERAL POWDER-GIZZENE

Lek 1,099.00
  PERSHKRIMI

  Një pudër që njëtrajtësohet në lëkurë për një përfundim natyral dhe të ndritshëm.
  Kjo formulë qëndron gjithë ditën dhe nuk bllokon poret si dhe nuk krijon plasaritje në fytyrë.

  Vjen me një gamë të plotë hijesh për të gjitha tonet e lëkurës. Siguron një mbulim të pastër, me pamje natyrale . 
  Mineral Powder beson se çdo zgjedhje e vogël ka fuqinë të bëjë një ndryshim të madh në pamjen tuaj.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim