Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)

  Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)

  Lek 5,000.00 Lek 8,200.00
   PERSHKRIMI

   Fondatina Likuide e IDUN Mineral  është një nga  produktet e fytyrës  më të preferuara në botë.


   IDUN Minerals ofron dy linja të fondatinës likuide në varësi të rezultatit që ju dëshironi.

   Norrsken-Nëse preferoni një mbulim më të lehtë, është fondatina e  përsosur për ju. I jep një ndjenjë të lehtë lëkurës tuaj dhe mbulohet lehtësisht duke i dhënë  shkëlqim natyral lëkurës. 

   Fondatina e IDUN Mineral ka një formulë të plotë mbulimi me efekt të menjëhershëm dhe afatgjatë. Ajo bazohet në një formulë të pasuruar me minerale  dhe përbërës të zgjedhur me kujdes që ushqejnë dhe forcojnë lëkurën, për këtë arsye mbron lëkurën dhe njëkohësisht e lë të bukur dhe të lëmuar.

   Testuar dhe zhvilluar dermatologjikisht për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe më të ndjeshmet.

   Fondatina e IDUN Minerals nuk përmban elementë të dëmshëm si:konservues, silikon, parfum, talc dhe bismuth.

    

   Furcë për fondatinë likuide 
   Një furçë premium bazike e krijuar posaçërisht për fondatinë të lëngshme.
   Furça e fondatinës është prodhuar për përhapje  të lehtë dhe të njëtrajtshme kudo që aplikohet. Fijet  janë të buta dhe të dendura për të dhënë një rezultat të përsosur dhe janë bërë nga  cilësia më e mirë e taklon-it sintetik dhe nuk lëshon fije.
   Furça është antialergjike dhe e butë për ata që kanë lëkurë të ndjeshme.

    

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim