Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)

  Fondatinë+Furce e Personalizuar Dhuratë+ IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)

  Lek 5,000.00 Lek 8,200.00
   PERSHKRIMI

   Fondatina Likuide e IDUN Mineral është një nga produktet e fytyrës më të preferuara në botë.

   IDUN Minerals ofron dy linja të fondatinës likuide në varësi të rezultatit që ju dëshironi.

   Nordic Veil- është për ju që preferoni një fondatinë me mbulim të plotë . Kjo fondatinë ju jep një mbulim të plotë me një përfundim mat.

   Fondatina e IDUN Mineral ka një formulë të plotë mbulimi me efekt të menjëhershëm dhe afatgjatë. Ajo bazohet në një formulë të pasuruar me minerale dhe përbërës të zgjedhur me kujdes që ushqejnë dhe forcojnë lëkurën, për këtë arsye mbron lëkurën dhe njëkohësisht e lë të bukur dhe të lëmuar.

   Testuar dhe zhvilluar dermatologjikisht për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe më të ndjeshmet.

   Fondatina e IDUN Minerals nuk përmban elementë të dëmshëm si:konservues, silikon, parfum, talc dhe bismuth.


   Furcë për fondatinë likuide 
   Një furçë premium bazike e krijuar posaçërisht për fondatinë të lëngshme.
   Furça e fondatinës është prodhuar për përhapje  të lehtë dhe të njëtrajtshme kudo që aplikohet. Fijet  janë të buta dhe të dendura për të dhënë një rezultat të përsosur dhe janë bërë nga  cilësia më e mirë e taklon-it sintetik dhe nuk lëshon fije.
   Furça është antialergjike dhe e butë për ata që kanë lëkurë të ndjeshme.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim