Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Copë e butë bambu
Copë e butë bambu

Copë e butë bambu

Lek 1,500.00
  PERSHKRIMI
  • E përshtatshme edhe për lëkurat  më të ndjeshme
  • Për pastrim të thellë dhe  delikat
  • Lahet dhe ripërdoret
  • Ideale për heqjen efektive të fondatinës.

  Përmasat: 25 x 25 cm


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim