Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Çantë kozmetike për makeup
Çantë kozmetike për makeup

Çantë kozmetike për makeup

Lek 1,500.00 Lek 900.00
  PERSHKRIMI

  Tani produktet e makeup-it tuaj mund ti mbani të organizuara me cantën UMF,e cila ka një design të trendeve më të fundit.

  Çanta është shumë praktike ,e lehtë për t'u mirëmbajtur,e përshtatshme për udhëtime si dhe për të marrë me vete sendet tuaja të makeup-it edhe në përditshmëri.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim