Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals
Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals
Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals
Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals
Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals
Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals
Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals
Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals
Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals

  Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals

  Lek 3,000.00
   PERSHKRIMI

   Buzëkuq kremoz i IDUN Minerals ,i disponueshëm 16 nuanca  fantastike dhe me një  fund të hollë transparent,  përmban pigment mineralesh  shumë të pastra, gjalpë shea hidratues dhe vaj të boronicës nordike.

   -Të pastruara nga nikeli, kromi dhe mikroorganizmat, këto buzëkuqë nuk përmbajnë asnjë material të dëmshëm si talk, silikon, aromatizues bismut ose paraben.

    100% vegan

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim