Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Balsam për duart dhe thonjtë
Balsam për duart dhe thonjtë

Balsam për duart dhe thonjtë

Lek 2,500.00
  PERSHKRIMI


  • Kurë e jashtëzakonshme për duart dhe thonjtë.
  • Me ingredientë natyralë që zbusin, ushqejne, rigjenerojnë  irritime  ose lëkurën e ashpër të duarve.
  • Rrisin thonjtë, duke i bërë më të fortë dhe të shkëlqyeshëm.
  • Mbron lëkurën nga faktorë të jashtëm dhe kimikë, duke e hidratuar.
  • E pasur me vajra biologjikë të kërpit, ullirit, orizit dhe Sheas.

     Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim