Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE
ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE
ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE
ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE
ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE
ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE
ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE
ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE

ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE

Lek 899.00
  PERSHKRIMI

  Pudër me një përfundim natyral-mat,një mbulim të plotë dhe të  qëndrueshëm e cila mund të përdoret për cdo lloj lëkure.

  Ajo jep një mbulim të konsiderueshëm dhe një pamje shumë natyrale duke mbuluar defektet dhe problematikat që mund të keni në lëkurë. Nuk e  than lëkurën dhe është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim