Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
Set Denisa

Set Denisa

Lek 2,790.00 Lek 1,490.00
  PERSHKRIMI

  Setin Denisa tani e përfitoni një Super Ulje dhe jo vetëm por edhe me 2 manikyrë Dhuratë.

   Primer+Prostick+Laps për vetullat

  Primeri aplikohet në fytyrë në vend të kremit hidratues,si bazë e makeup-it duke i dhënë  pamje të njëtrajtshme fytyrës tuaj.Produkti më efikas për përhapjen e lehtë të fondatinës,në mënyre të njëtrajtshme.

  Prostick konsiderojeni si gjetjen tuaj:fondatina stick me funksion të dyfishtë.E krijuar posacërisht për konturimin e fytyrës,rrëshket si një lëkurë e dytë.

  Ju mund të modeloni tiparet tuaja të fytyrës duke përdorur konturimin për:

  • hollimin e fytyrës
  • theksimin e faqeve
  • zvogëlimin ose zmadhimin e fytyrës, dhe ballit
  • mjekrës,hundë
  • dekoltesë

  Laps për vetullat 

  Për një stilim të saktë të vetullave dhe për një rezultat sa më natyral.

  Laps mbushës dhe formues  për vetullat ,super i lehtë në përdorim.

  Jepini formën që dëshironi vetullave tuaja.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim